Wat is de Apple iWatch?

Ik heb even wat lopen rondzoeken over mijn nieuwe iPhone 5, maar ik las een site met geruchten over de Apple iWatch, maar wat is de Apple iWatch precies en hoe moet ik me dit voorstellen? Een horloge die wordt bestuurd met het besturingsysteem van Apple en waar het spraakprogramma Siri in is verwerkt? Kan iemand me exact vertellen wat de Apple iWatch is?

Apple iWatch

De Apple iWatch is een nog niet aangekondigd horloge dat een groot aantal functies van de iPhone zou moeten gaan vervangen. Er is nog niet heel veel over bekend, maar dit artikel op Marketingfacts legt goed uit hoe en wat er precies verwacht kan worden van dit apparaat.

- Robbert gaf dit antwoord op 30 maart 2013 om 12:57
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Kel aan een beter antwoord