Waar vind ik goedkope carnavalskleding?

Het is bijna carnaval. Waar vind ik goedkope carnavalskleding die ik makkelijk en snel online kan bestellen? Graag met een zo kort mogelijke levertijd, zodat ik snel met mijn kleding naar de carnaval kan.

carnaval carnavalskleding

Je kunt het allicht een proberen bij Feestding.nl, een webshop die tot en met 15 februari 2012 levert en dan heb je het op tijd binnen. Verder zijn er nog wel wat andere webshops, maar ik geef je hier een goede kans!

- Robbert gaf dit antwoord op 15 februari 2012 om 15:10

Een van de leukste sites voor carnavalskleding vind ik http://www.funny-costumes.nl
en in vergelijking met andere webshops een uniek assortiment en betaalbaar

- zegikniet gaf dit antwoord op 17 juni 2013 om 20:30

E-carnavalskleding heeft een categorie voor goedkope carnavalskleding: http://www.e-carnavalskleding.nl/goedkope-carnavalskleding/

- lazerus gaf dit antwoord op 15 december 2013 om 15:44
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Tamara aan een beter antwoord