Waar koop ik een iPad?

Waar koop ik voordelig een iPad? Ik vind het zo’n mooi apparaat en ik wil er zelf een kopen. Maar waar koop ik de voordeligste iPad en wel graag bij een betrouwbare webwinkel. Ik kan ook naar de Media Markt gaan, maar liever bestel ik hem online met een bezorgdienst die het met handtekening verstuurt.

Apple iPad tablet

Er zijn een groot aantal webshops die de iPad verkopen. Ik heb zelf ook een iPad op internet gekocht. Bij Modern heb ik de iPad gekocht voor nog geen 500 euro (http://www.modern.nl/Computer-en-Telecom/Tablet-pc/APPLE-Tablet-pc-IPAD-16GB-WIFI-MB292NF-A/523/015778/). En mijn iPad werd binnen een dag bezorgd met handtekening ontvangst.

Er zijn goedkopere webwinkels te vinden, maar deze vond ik niet betrouwbaar. Ik had al eerder iets besteld bij Modern.nl, dus koos ik voor deze aankoop ook voor deze webwinkel.

- Robbert gaf dit antwoord op 12 januari 2011 om 15:16
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Yendo aan een beter antwoord