Waar kan ik de iPhone 5s voorbestellen?

Ik wil graag de iPhone 5s voorbestellen, maar ik kan geen shop vinden waar ik dit alvast kan doen. Heeft iemand een idee en denken jullie dat het een goed idee is dat ik de iPhone 5s alvast voorbestel? Ik denk zelf dat het geen kwaad kan, mijn abonnement loopt af en wil graag een iPhone. Kan iemand mij vertellen waar ik de iPhone 5s kan voorbestellen?

iPhone iPhone 5s

Het is op dit moment nog niet mogelijk om de iPhone 5s voor te bestellen, maar wanneer dit wel mogelijk is, zal je dat waarschijnlijk wel snel zien aan het aantal advertenties en nieuwsberichten op diverse sites. Je kunt je altijd inschrijven op de nieuwsbrief van iPhoneclub oid, waar ze je sowieso met al het iPhone en Mac gerelateerde nieuws op de hoogte houden.

- Jelle gaf dit antwoord op 6 maart 2013 om 20:53
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Kees aan een beter antwoord