Waar goedkoop geld lenen voor een auto?

Waar goedkoop geld lenen voor een auto? Ik wil een auto kopen voor 5 duizend euro en ik heb zelf 3.000 beschikbaar om te besteden. Bestaat er een speciale autolening die ik goedkoop kan afsluiten om de auto te betalen. Of moet ik gewoon een normale lening afsluiten?

auto Autolening geld lenen

Speciale autoleningen bestaan wel bij de dealer, alleen zijn deze leningen normaal gesproken heel erg duur. Een autolening werkt vaak precies hetzelfde als een persoonlijke lening.

Mijn advies: sluit gewoon een persoonlijke lening af tegen een scherp rentepercentage. Niet direct bij je autodealer afsluiten in ieder geval.

- Robbert gaf dit antwoord op 7 januari 2011 om 14:39
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Yendo aan een beter antwoord