Vimodos kortingscode 2013

Ik ben vanmiddag lekker gaan shoppen bij Vimodos, maar ik ben op zoek naar een kortingscode die ik kan gebruiken tijdens mijn aankoop. Weet iemand een Vimodos kortingscode 2013, die ik kan gebruiken om in maart/april van dit jaar een bestelling te plaatsen op de website van Vimodos? Ik ben van plan om vooral veel dameskleding te bestellen (geen schoenen). Alvast bedankt.

Dameskleding kleding korting kortingscode

Ik zou even een kijkje nemen op deze pagina van Altijdkorting. Je kunt daar een groot aantal Vimodos kortingsacties vinden van 2013. Deze staan dan in een mooi overzicht.

- Robbert gaf dit antwoord op 30 maart 2013 om 12:43

Dat is inderdaad wel een handige site om kortingscodes te vinden. Een andere site die ik wel fijn in het gebruik vind, is actiepagina.nl, zijn ook altijd veel codes te vinden van verschillende webshops.

- dewi86 gaf dit antwoord op 27 juli 2013 om 15:23
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Jolline aan een beter antwoord