Snel geld lenen zonder BKR toetsing

Hoeveel mogelijkheden bestaan er om zonder BKR toetsing een lening af te sluiten? Ik heb een snelle lening nodig van een klein bedrag, die ik eigenlijk over 2 dagen op mijn bankrekening nodig heb.

Snel geld lenen zonder BKR toetsing. Wat zijn de mogelijkheden, kosten en de beste aanbieders?

BKR snel lenen

Snel geld lenen zonder toetsing bij het BKR is mogelijk, maar erg duur. Het is dan ook niet aan te raden om een dergelijke snelle lening af te sluiten. Als je niet anders kunt, dan is het natuurlijk wel een optie.

Ga eens op zoek naar het fenomeen: minilening. Ook op deze site is er al vaker over geschreven: http://yendo.nl/minilening-zonder-bkr-toetsing/

Een minilening sluit je af binnen een dag en je kunt tot ongeveer 750 euro lenen. Dit bedrag betaal je vervolgens binnen een maand terug en zodoende kun je enorm snel lenen.

Vanwege het feit dat een minilening geen rente vraagt of een looptijd korter dan één maand heeft, mag er geen BKR toetsing plaats vinden. De minilening is dus sowieso zonder BKR toetsing en de kosten zijn erg hoog. Je betaalt op zo’n lening vaak meer dan 25% aan extra kosten (normaal gesproken heet dat rente). Erg duur!

- Frenk gaf dit antwoord op 31 januari 2011 om 19:03

De minilening is inderdaad een heel erg dure lening. De minilening betekent vaak snel een lening afsluiten en daarna snel de lening weer aflossen. Dit kost veel geld, maar kan soms wel een uitkomst zijn om een rekening te betalen.

Als het een keer voorkomt dat iemand dit nodig heeft, is het niet heel erg. Maar het gevaar ligt op de loer dat het tot een verslavende vorm van lenen wordt. En dan kan je heel snel in de financiële problemen komen.

- Robbert gaf dit antwoord op 2 maart 2011 om 19:11
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Yendo aan een beter antwoord