Online wenskaarten versturen

Online wenskaarten versturen kan via internet, maar bij welke site kan ik dit op de beste manier doen. Waar vind ik de beste prijs-kwaliteitverhouding en kan ik minimaal om 6 uur ’s middags nog mijn wenskaarten bestellen en dat ze de volgende werkdag worden verzonden.

wenskaarten

Ik ben echt al jaren van de wenskaarten van Greetz.nl, met een enorm aanbod wenskaarten, snelle bezorging, hoge kwaliteit kaarten en een goede klantenservice. Ik heb wel eens wat andere wenskaarten partijen geprobeerd, maar Greetz steekt er echt met kop-en-schouder bovenuit.

- Myrthe gaf dit antwoord op 6 mei 2011 om 18:32

Naast Greetz, waar ik ook wel eens kaarten bestel, is Kaartje2go.nl ook een goede website waar je leuke kaartjes online kunt versturen tegen lage kosten. Ik zou zeggen, probeer het eens. Volgens mij is de eerste wenskaart gratis.

- Robbert gaf dit antwoord op 7 juni 2011 om 14:06
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Ben aan een beter antwoord