zwangerschap

De Blije Doos aanvragen

Ik wil gratis De Blije Doos aanvragen, maar ik kan de website niet vinden waar dit makkelijk kan. Heeft iemand een idee waar ik gratis De Blije Doos kan aanvragen?..

Afvallen na de zwangerschap

Hoe moeilijk is het om af te vallen na de zwangerschap. Ik heb modellen gezien die drie weken na hun zwangerschap weer een catwalkshow liepen. Nu wil ik mijzelf niet vergelijken met een model, maar hoe snel is het mogelijk..

Gratis zwangerschapspakket?

Ik heb een tijdje geleden gehoord dat er een gratis zwangerschapspakket bestaat die je als zwangere vrouw kunt aanvragen. In dit pakket zitten dan een groot aantal cadeau's en wat reclame van bedrijven. Waar kan ik zo'n cadeaupakket aanvragen?..

Trouwjurk voor zwangere vrouw

Bestaan er speciale trouwjurken voor de zwangere vrouw? Ik ben nu enkele maanden zwanger en we gaan deze zomer trouwen en ik denk dat ik op dat moment een vrij grote buik heb. Bestaat er een trouwjurk voor de zwangere..

Goedkope zwangerschaps BH kopen

Waar kan ik een goedkope zwangerschaps BH kopen. Het liefst wil ik deze op internet kopen bij een webshop die niet moeilijk doet over het retour sturen van kleding, zodat ik lekker op mijn gemak meerdere zwangerschaps BH's kan proberen...

Buikbanden met eigen tekst

Waar koop je buikbanden met eigen tekst, zodat je er tijdens de zwangerschap iets leuker bij kunt lopen? Mijn buik is inmiddels al aardig gegroeid, maar ik wil graag een buikband met eigen tekst kopen. Waar doe ik dit?..

De beste zorgverzekering tijdens de zwangerschap?

Wat is over het algemeen de beste zorgverzekering tijdens de zwangerschap? Wij willen binnenkort een kind krijgen en vragen ons af wat nu de voor- en nadelen zijn van de zwangerschap en waar de zorgverzekering ons bij kan helpen...

Wanneer koop je positiekleding?

Wanneer koop je positiekleding tijdens je zwangerschap? Pas als je echt een buik gaat ontwikkelen of wanneer een bepaalde maand is aangebroken? Ik begin nu redelijk vol te worden, maar ik weet nog niet hoeveel erger het gaat worden, daarom..

Hoeveel Weken Ben Ik Nu?

Hoeveel Weken Ben Ik Nu?..