iPhone

Screenshot maken iPhone 5

Hoe maak ik precies een screenshot met mijn iPhone 5? Kan iemand me uitleggen wat de exacte handelingen zijn om een schermafbeelding op te slaan. Bedankt!..

Vingerafdruk herkenning op de nieuwe iPhone?

Ik heb vandaag een aantal nieuwsartikelen gelezen waar gesproken wordt over vingerafdruk herkenning op de nieuwe iPhone. Is het nu zo dat ik voortaan mijn vingerafdruk moet laten maken op de iPhone, zodat deze makkelijk doorgegeven kan worden aan de..

Waar zit de simkaart bij een iPhone 5?

Ik heb vandaag een nieuwe iPhone 5 ontvangen, maar ik heb een vraag: waar zit de simkaart bij een iPhone 5? Ik ben al een tijdje aan het zoeken, maar het is me een compleet raadsel hoe ik de simkaart in..

Hoe maak ik een iPhone app?

Hoe maak ik precies een iPhone app? Ik heb een aantal goede ideeen die ik nog niet goed uitgewerkt zie staan in de app store en denk dat ik dit in principe wel zelf zou moeten kunnen maken (niet heel..

Waar kan ik de iPhone 5s voorbestellen?

Ik wil graag de iPhone 5s voorbestellen, maar ik kan geen shop vinden waar ik dit alvast kan doen. Heeft iemand een idee en denken jullie dat het een goed idee is dat ik de iPhone 5s alvast voorbestel? Ik..

Hoe koop ik iPhone Apps?

Ik heb sinds kort een iPhone en nu vraag ik me af waar ik de beste iPhone apps kan kopen. Kan je gewoon naar een website gaan en daar vanaf downloaden of moet er iets anders worden gedaan, voordat ik..

Hoe kan ik facetime activeren?

Hoe kan ik facetime activeren op mijn iPhone?..

Hoe kan ik Cydia verwijderen?

Ik ben er klaar mee. Hoe kan ik Cydia verwijderen van mijn iPhone?..

Hoe kan ik Cydia installeren?

Ik wil graag weten hoe ik voor mijn iPhone Cydia kan installeren...