Apple

Wat is de Apple iWatch?

Ik heb even wat lopen rondzoeken over mijn nieuwe iPhone 5, maar ik las een site met geruchten over de Apple iWatch, maar wat is de Apple iWatch precies en hoe moet ik me dit voorstellen? Een horloge die wordt..

MacBook Air aanbieding

Ik ben op zoek naar een MacBook Air aanbieding, die ik online kan vinden en dus ook online kan bestellen. Het is natuurlijk een onwijs gaaf apparaat, maar ik wil niet teveel betalen, dus vraag ik me af of er..

Waar koop ik een iPhone 4 zakelijk?

Van mijn baas mag ik een iPhone 4 kopen en deze gebruiken als bedrijfstelefoon. Nu moest ik zelf de telefoon aanschaffen, maar waar koop ik een iPhone 4 zakelijk en wat zijn de punten die ik in mijn hoofd moet..

Waar koop ik een iPad?

Waar koop ik voordelig een iPad? Ik vind het zo'n mooi apparaat en ik wil er zelf een kopen. Maar waar koop ik de voordeligste iPad en wel graag bij een betrouwbare webwinkel. Ik kan ook naar de Media Markt..

Waar koop ik boeken voor de iPad?

Waar koop ik boeken voor de iPad. Ik heb nu een paar dagen een iPad, maar ik kan geen plaats vinden waar ik deze boeken kan kopen. Hebben jullie een idee?..

Waar kan ik een iPad kopen?

Ik wil zo graag een iPad kopen, maar ik heb geen idee of het apparaat wel geschikt is. Ik wil er lekker mee kunnen mailen, internetten en game. Waar kan ik een iPad kopen op Internet?..