afvallen

Hoe kan ik het beste gezond afvallen?

Ik ben onlangs 3 weken naar Bali geweest en ben daar redelijk aangekomen, maar hoe kan ik het beste gezond afvallen om dit gewicht weer enigszins eraf te krijgen. Ik sport al 2 keer in de week, maar ben dan..

Snel calorieen verbranden

Hoe kan ik snel calorieen verbranden, zodat ik sneller af kan vallen deze zomer? Ik wil lekker aan sport gaan doen, maar ik weet niet precies welke sport het beste voor me is. Kan iemand mij een sport aanbevelen?..

Ik wil afvallen

Ik wil afvallen. Punt. Geen excuses meer, maar gewoon op weg naar een gezond gewicht en een gewonde levenstijl. Wie kan me helpen bij het kiezen van een goed dieet?..

Koolhydraatarm dieet

Ik wil graag afvallen op een gezonde manier, maar ik kan geen koolhydraatarm dieet vinden. Wie kan mij helpen bij het vinden van een gezond en koolhydraatarm dieet? Graag mensen die ervaringen hebben met dergelijke dieeten en kunnen aangeven waarom..

Afvallen na de zwangerschap

Hoe moeilijk is het om af te vallen na de zwangerschap. Ik heb modellen gezien die drie weken na hun zwangerschap weer een catwalkshow liepen. Nu wil ik mijzelf niet vergelijken met een model, maar hoe snel is het mogelijk..

Snel afvallen in een week zonder pillen?

Snel afvallen in een week zonder pillen. Wat zijn de mogelijkheden en kosten van een dergelijke afslankmethode? Ik wil namelijk heel snel gewicht verliezen zonder pillen te gebruiken. Bestaat er een methode om zonder pillen af te vallen?..

Afslankmiddelen die echt werken?

Bestaan er afslankmiddelen die echt werken? Ik heb er nu al een groot aantal geprobeerd, maar het wil niet lukken om echt af te vallen. Ik ben er helemaal klaar mee en wil resultaat zien. Wie kan mij afslankmiddelen aanbevelen..

Voeding die je slank maakt?

Ik ben op zoek naar voeding die je slank maakt. Graag informatie, tips en leuke handige weetjes om slanker te worden met een bepaald voedingspatroon. Het hoeft niet binnen enkele weken groot resultaat te geven, maar binnen enkele maanden wil..

Snel afvallen in een week?

Snel afvallen in een week: wat zijn de mogelijkheden, voordelen, nadelen, kosten en andere zaken waar ik rekening mee moet houden als ik snel wil afvallen binnen een week. Er bestaan veel manieren om af te vallen, met pillen, zonder..

Wat is het Sonja Bakker dieet?

Wat is het Sonja Bakker dieet en hoeveel weken duurt dit dieet ongeveer? En is het bij dit dieet zo dat het een zogenaamd Jo-Jo dieet is of is dit een verandering van leefwijze en val je na het dieet..

Wat is het soepdieet?

Wat is het soepdieet? Ik heb er nu een aantal keer over gehoord, maar ik begrijp de voordelen en nadelen niet helemaal. Kan iemand mij een goede uitleg geven over wat het soepdieet nou precies inhoudt en of het werkt..

Kan ik afvallen met Dr. Frank?

Kan ik afvallen met Dr. Frank of is dit eigenlijk een methode die niet werkt? Ik wil graag een kilo of 12 afvallen in de komende 4 maanden, zodat ik de zomer weer lekker in een bikini kan rondlopen op..

Is groene thee gezond?

Is groene thee een gezonde theesoort, of zitten er rare stoffen in? Ik hoor namelijk dat je met groene thee goed kunt afvallen en dat je er rustiger van wordt?..

Wie is Dr. Oz?

Op mijn zoektocht naar het ideale afvalprogramma voor mij, kwam ik de naam Dr. Oz tegen. Hij schijnt bij Oprah te gast zijn geweest, maar in hoeverre werkt zijn dieet en wat zijn de nadelen van zijn dieet. Kortom: wie..

Waar vind ik Dokter Frank recepten?

Ik ben op zoek naar voorbeelden van Dokter Frank recepten. Waar vind ik recepten van Dokter Frank en kan ik deze recepten gratis gebruiken? Of zijn het betaalde recepten? Ik wil graag afvallen met behulp van de dokter Frank methode!..

Wie is Dokter Frank?

Wie is Dokter Frank en waarom is deze dieetguru zo populair geworden? Net als Sonja Bakker, was dokter Frank ineens in het nieuws en is dit opeens de nieuwe afvalmethode geworden?..

Waar vind ik Sonja Bakker recepten?

Ik wil graag afvallen met de Sonja Bakker methode en nu vraag ik me af waar ik Sonja Bakker recepten kan vinden? Ik hoop dat deze ergens op internet beschikbaar zijn en dat ik deze gratis kan downloaden. Ik heb..

Wie is Sonja Bakker?

Wie is Sonja Bakker en waarom is ze zo beroemd geworden? Ze heeft enkele boeken over afvallen geschreven, maar ik begrijp niet helemaal waarom ze zo populair is. Kan iemand me uitleggen wie Sonja Bakker is en waarom ze zo..

Hoe kan ik snel afvallen?

Hoe kan ik snel afvallen zonder dat mijn gezondheid hier onder zal leiden. Ik wil er namelijk slanker uitzien en niet zoveel vet om mijn middel hebben...