MacBook Air aanbieding

Ik ben op zoek naar een MacBook Air aanbieding, die ik online kan vinden en dus ook online kan bestellen. Het is natuurlijk een onwijs gaaf apparaat, maar ik wil niet teveel betalen, dus vraag ik me af of er nog ergens aanbiedingen te vinden zijn voor de MacBook Air.

Graag winkels die online de Air verkopen, zodat ik niet het huis uit hoef.

aanbiedingen Apple MacBook Air

Goedkope MacBook Air bestellen?

Bestel nu de MacBook Air tegen de scherpste prijs van Nederland!

www.icentre.nl/macbook-air

Bij MailaMac hebben ze deze week 10% korting op de MacBook Air, dus ik zou snel je Macbook Air van Apple daar bestellen. Zo bespaar je toch al snel 100 euro op de goedkoopste Air. Veel plezier met je nieuwe Macbook!

- Robbert gaf dit antwoord op 14 maart 2012 om 07:10
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Jessica aan een beter antwoord