Kerstkaarten maken met foto

Ik ga binnenkort lang op vakantie en wil alvast kerstkaarten maken met foto, zodat we zeker niet te laat zijn met het versturen van de kaartjes. Waar is het mogelijk om op een makkelijke manier kerstkaartjes met een eigen foto te maken en versturen voor de kerst? Ik wil ze alvast nu bestellen, zodat ik er niet aan hoef te denken op vakantie.

kerstkaarten wenskaarten

Probeer eens de kerstkaarten van Greetz. Stuur eerst een kerstkaartje naar je eigen huis, bekijk de kwaliteit en kijk of je een dergelijke kerstkaart naar je vrienden en familie wilt sturen met kerst.

Zelf bestel ik mijn kerstkaarten sinds vorig jaar bij Greetz en ik ben er heel erg tevreden over.

- Myrthe gaf dit antwoord op 6 mei 2011 om 18:35
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Ben aan een beter antwoord