Iphone 4 los kopen in Nederland

Waar kan ik de iphone 4 los kopen in Nederland? Ik heb een lange tijd de iphone 3 gehad, maar hij is stuk gegaan en nu wil ik toch een iphone vier kopen. Mijn huidige abonnement loopt nog, dus ik wil de iphone 4 graag los kopen.

Waar kan ik los een iphone 4 kopen?

iphone 4

Bestel de iPhone 4S zonder abonnement

Goedkoop, betrouwbaar en een snelle levertijd. Bestel nu online!

www.wehkamp.nl/iphone-4s

http://www.studentmobiel.nl/iPhone-4-16GB-Black Dat is een iphone 4 met 16 gigabyte geheugen. Verder hebben ze op deze site nog een aantal andere iPhones beschikbaar, maar daar moet je zelf maar even naar kijken.

- Robbert gaf dit antwoord op 19 februari 2011 om 11:12
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Frenk aan een beter antwoord