iMac aanbieding 2012

Ik ben op zoek naar een iMac aanbieding 2012, omdat ik graag een nieuwe computer van Apple wil gaan bestellen voor in huis. Ik ben ook aan het kijken naar een MacBook Air, maar ik twijfel nog een beetje. Het ligt er aan of ik mooie aanbiedingen voor de iMac kan vinden die dit jaar nog geldig zijn. Kan iemand mij een aantal mooie iMac aanbiedingen aanwijzen, die ik online kan bestellen en dat ze thuisbezorgd worden? Alvast bedankt!

aanbiedingen iMac

De goedkoopste iMac van Nederland

Bestel nu een iMac tegen de laagste prijs van Nederland!

www.icentre.nl/imac

Goede keuze, een iMac is echt een heerlijk apparaat om mee te werken. Ik heb helaas geen aanbieding voor je, maar ik heb een site met goedkope iMacs gevonden. Je krijgt hier nog 6% korting als je student bent ook. Dit maakt je prijs voor de iMac nog lager.

Verder zou ik voor de 21.5 inch gaan, in plaats van de 27 inch. De laatste is namelijk echt enorm groot en voegt niet echt bij mij. Maar misschien ben ik het niet gewend en vind ik een klein scherm fijner werken. Als designer kun je natuurlijk wel voor een 27inch gaan, omdat het dan een stuk makkelijker werken is.

- Robbert gaf dit antwoord op 12 maart 2012 om 16:43
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Jessica aan een beter antwoord