Hoe sluit ik een goedkope autoverzekering af?

Hoe sluit ik online een goedkope autoverzekering af. Er bestaan namelijk een groot aantal verzekeraars die me maar al te graag een verzekering aan willen smeren. Waar vind ik een onafhankelijk overzicht, waar ik de premie voor mijn eigen auto makkelijk kan berekenen en vergelijken met andere verzekeraars?

auto autoverzekering

Een goedkope autoverzekering afsluiten begint altijd bij een onafhankelijke vergelijkingssite. Zelf heb ik goede ervaringen met de autoverzekering vergelijking op Independer.nl. Hier kan je heel makkelijk een vergelijking van autoverzekeraars maken met behulp van je kenmerken van je auto. Je vult gewoon enkele gegevens in en kunt direct zien wat de goedkoopste en beste autoverzekering voor jouw auto is. Na de vergelijking kun je direct vrijblijvende offertes aanvragen bij autoverzekeraar naar jouw keuze.

- Myrthe gaf dit antwoord op 16 maart 2011 om 10:30
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Rob aan een beter antwoord