Hoe kan ik het beste gezond afvallen?

Ik ben onlangs 3 weken naar Bali geweest en ben daar redelijk aangekomen, maar hoe kan ik het beste gezond afvallen om dit gewicht weer enigszins eraf te krijgen. Ik sport al 2 keer in de week, maar ben dan vooral bezig met mijn conditie en ben misschien niet optimaal bezig met het afvallen in dat opzicht. Kan iemand mij een goede site, stappenplan of advies geven om op een gezonde manier gewicht kwijt te raken?

afvallen

Regelmatig eten, veel water drinken, vette hap laten staan, uitkijken met drank, zoals bier en frisdrank. Daarbij lekker blijven sporten en dan zou je je vanzelf een stuk beter moeten gaan voelen.

- Robbert gaf dit antwoord op 30 maart 2013 om 12:44

minder koolhydraten is belangrijk. Ook als je diabetes hebt is dit verstandig https://www.diabetescentrale.nl/

- uma gaf dit antwoord op 3 oktober 2017 om 14:56
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Fashionista aan een beter antwoord