Hoe groot is de kans dat ik de Staatsloterij win?

Hoe groot is de kans dat ik in mijn leven de Staatsloterij win als ik altijd loten koop? Ik ben wel benieuwd en ik weet natuurlijk dat de kans echt enorm klein is maar ik ben toch benieuwd!

gokken loten staatsloterij

Je maakt natuurlijk altijd kans op de Staatsloterij te winnen, maar de kans is gering. Op cijfers.net staat wel een aardige berekening, waaruit blijkt dat de kans om de Staatloterij te winnen ongeveer 200 keer kleiner is dan de kans dat je door een vrachtwagen wordt aangereden.

Er worden maandelijks zo’n 3 a 4 miljoen loten verkocht bij de Staatsloterij, dus de kans om te winnen ligt tussen ongeveer 0.00003333333% en 0.000025%.

- Robbert gaf dit antwoord op 7 augustus 2013 om 07:36
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help MAX aan een beter antwoord