Grootste schoenenwinkel online

Dit weekend wil ik graag een aantal paar schoenen kopen, maar ik vraag me af wat de grootste schoenensite van Nederland is op dit moment. Zalando en Sarenza ken ik, maar ik ken niet heel veel andere grote winkels, waar ik veel keuze en filtermogelijkheden heb om schoenen online te bestellen. Graag hoor ik jullie sites.

schoenen

Ik denk dat je met Zalando, Sarenza wel twee grote schoenenwinkels te pakken hebt. Zo uit mijn hoofd ken ik nog Brandos en Omoda als twee hele grote schoenenwinkels. Ik vind vooral Omoda wel een prettige site om te shoppen.

- Robbert gaf dit antwoord op 30 maart 2013 om 12:41

Sarenza vind ik ook een hele prettige winkel om te shoppen. Er zijn zo veel leuke schoenen beschikbaar op die site dat je wel de hele dag kunt blijven kijken om schoenen te kopen.

- Astrid gaf dit antwoord op 13 april 2013 om 09:59
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Jolline aan een beter antwoord