Goedkope mobiele telefoons kopen

Waar kan ik goedkope mobiele telefoons kopen zonder abonnement? Ik ga binnenkort op een verre vakantie en ik wil een aantal reserve mobiele telefoons meenemen, zodat ik altijd bereikbaar ben. De mobiele telefoons moeten wel simlockvrij zijn, zodat ik plaatselijke simkaarten kan gebruiken.

mobiele telefoon simkaart simlockvrij telefoons

Heel verstandig om wat losse mobiele telefoons mee te nemen op vakantie. Ik heb een aantal goedkope mobiele telefoons voor je gevonden. Eenvoudig te bekijken en makkelijk te vergelijken. Succes ermee!

- Maaike gaf dit antwoord op 9 augustus 2011 om 17:10

Als je nog een student bent, kun je heel makkelijk en vooral goedkoop een telefoon kopen op Studentmobiel.nl. Voor goedkope toestellen kun je een telefoon kopen op Belnu.nl, dat is een grote website met veel mobiele telefoons.

- Robbert gaf dit antwoord op 10 september 2011 om 12:50

Belnu.nl is inderdaad wel een goedkope aanbieder van mobiele telefoons.

- John gaf dit antwoord op 28 september 2011 om 19:12
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Rob aan een beter antwoord