Goedkoop foto’s afdrukken

Bij welke website kan ik goedkoop foto’s afdrukken om mijn digitale foto’s op fotopapier in mijn handen te krijgen? Ik heb een stuk of 200 foto’s die ik graag zou willen laten afdrukken tegen een scherpe prijs. Kan iemand een site aanbevelen?

foto afdrukken fotopapier

In Nederland zijn een aantal centrales die foto’s afdrukken. De HEMA is hier een van de bekendere aanbieders. Ook een van de goedkopere aanbieders van het afdrukken van echte foto’s.

Een andere partij die je allicht kunt proberen, is Photobox. Dit is een internationale speler die vaak kortingsacties op wenskaarten en fotoboeken heeft. Daarbij kun je vaak gratis afdrukken proberen bij deze partij.

Ik zou zeggen, probeer er even een paar uit!

- Robbert gaf dit antwoord op 7 juni 2011 om 13:42
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Ben aan een beter antwoord