Geld lenen met negatieve BKR codering

Bestaan er mogelijkheden om voor geld lenen met een negatieve BKR codering? Ik ben nu al enkele maanden op zoek naar een lening die mij toelaten met een negatieve BKR codering, maar het lukt me niet om ergens geschikt bevonden te worden.

Ik ben ten einde raad. Kan iemand mij een kredietverstrekker aanwijzen, die geld uitleent aan mensen die door een stomme reden van een telefoonabonnement een negatieve codering hebben opgelopen bij het bureau krediet registratie?

BKR Lening

Een lening met een negatieve BKR codering gaat niets worden bij een regulieren kredietverstrekker. Ik geloof dat Girokrediet kan kijken wat er mogelijk is voor mensen met een negatieve BKR codering.

Daarbij toetsen aanbieders van minileningen niet bij het BKR, dus daar kun je het ook proberen.

- Robbert gaf dit antwoord op 5 februari 2011 om 10:17

Zoals ik al aan heb gegeven bij andere vragen op deze site. Het aanbieden van een minilening moet vanaf binnenkort ook gebeuren met een toetsing van klant bij het BKR. Er kan dan dus geen lening meer worden afgesloten bij een aanbieder van een minilening als er een negatieve BKR registratie achter je naam staat.

- Frenk gaf dit antwoord op 9 februari 2011 om 19:56
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Yendo aan een beter antwoord