Geboortekaartjes met foto

Waar kan ik geboortekaartjes met foto laten afdrukken om te versturen naar vrienden en familie? Ik wil een goede kwaliteit wenskaart met de mogelijkheid om onze dochter op de kaart te zetten. Het maakt niet uit hoe duur de geboortekaartjes zijn, als ze maar kwalitatief goed zijn.

geboorte geboortekaartjes wenskaarten

Ik kan je een collectie van CardXL aanbevelen, omdat ikzelf daar ook mijn geboortekaartjes heb laten maken. Ze hebben een aantal mooie voorbeelden beschikbaar, waar je geboortekaartjes met babyfoto’s van andere stelletjes kan bekijken. Hierdoor kon ik me echt goed inleven in de mogelijkheden van de website.

Bekijk alle geboortekaartjes met foto

- Jessica gaf dit antwoord op 16 maart 2011 om 19:01
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Joop aan een beter antwoord