BKR codering verwijderen

Hoe kan ik een BKR codering verwijderen? Ik heb via een telefoonabonnement helaas een negatieve BKR codering opgelopen. Nu heb ik een goede baan en kan ik al mijn rekeningen goed betalen, maar nu kan ik later geen hypotheek afsluiten, vanwege mijn negatieve BKr codering.

Hoe kan ik van deze negatieve BKR notering afkomen?

BKR BKR codering hypotheek

Je zou het eens kunnen proberen bij registratievrij.nl. Ik heb geen ervaringen met de werkwijze van deze partij, maar ik heb ooit een artikel gelezen over deze website en het klonk als een betrouwbare zaak, die misschien iets kan doen aan je negatieve BKR codering.

- Robbert gaf dit antwoord op 10 september 2011 om 13:12
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Ben aan een beter antwoord