Autoverzekering voor jongeren?

Bestaat er een speciale autoverzekering voor jongeren, die goedkoper is dan normale autoverzekeringen? Ik heb net mijn rijbewijs en ik wil graag een goedkope autoverzekering afsluiten.

autoverzekering

Er bestaan wel degelijk autoverzekeringen die speciaal voor jongeren in het leven zijn geroepen. Zo biedt Netpolis een speciale jongeren autoverzekering aan en kan je daar profiteren van een leuke korting. Kijk eens op http://www.netpolis.nl/autoverzekering/jongeren_autoverzekering.html

Er staat dat je wel tot 50% kunt besparen op je autoverzekering. Dit zou ik echter met een korreltje zout nemen.

- Ben gaf dit antwoord op 10 februari 2011 om 09:03

Ik zou liever verschillende autoverzekeringen vergelijken op independer.nl. Ik weet dat dit mij in ieder geval veel geld heeft gescheeld. In vergelijking met de autoverzekering die ik het eerst op het oog had.

Vergelijken kost niet veel tijd en je kan nog makkelijk vrijblijvende offertes opvragen ook.

- Jessica gaf dit antwoord op 16 april 2011 om 13:18
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Yendo aan een beter antwoord