Autoverzekering met TomTom?

Ik koop binnenkort een mooie nieuwe auto, maar hier moet ik natuurlijk ook een autoverzekering bij afsluiten. Nu heb ik wel eens gehoord dat er autoverzekering met gratis TomTom bestaat. Waar kan ik een autoverzekering afsluiten en dan gratis een Tom Tom erbij krijgen?

autoverzekering TomTom

Autoverzekeraars hebben inderdaad regelmatig leuke acties om hun autoverzekeringen te promoten onder de autorijders. Nu heb ik even op internet gezocht voor je, maar kon ik niet direct een actie met een Tom Tom vinden. Wel zijn er diverse andere acties te vinden op internet.

- Mariska gaf dit antwoord op 31 januari 2011 om 13:07

Je kunt beter gaan voor een voordeligere autoverzekering, dan eentje met een Tom Tom. Vergelijk gewoon alle autoverzekeringen op Independer.nl en bespaar hier meer dan 100 euro mee.

Voor het geld dat je kunt besparen, kan je vast een leuke Tom Tom kopen.

- Jessica gaf dit antwoord op 16 april 2011 om 13:20
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Yendo aan een beter antwoord