Albelli.nl/bankgiroloterij gratis fotoboek

Ik heb een vraag over de actie albelli.nl/bankgiroloterij, waar ik een gratis fotoboek mee zou kunnen maken. Ik heb deze actie een tijdje terug mogen ontvangen, maar ik weet niet hoe lang deze geldig is. De kortingscode staat op mijn cadeaubon van Albelli. Kan iemand mij meer uitleg geven over deze actie of me meer vertellen over de mogelijkheden en actievoorwaarden van deze leuke actie? Ik heb wel zin om via de Bankgiroloterij een mooi fotoboek te maken bij Albelli.

fotoboek

Als het goed is staat de einddatum van je kortingscode ook op de achterkant van je cadeaubon die je hebt ontvangen. Mocht dit niet werken, kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice van Albelli.

- Robbert gaf dit antwoord op 27 maart 2013 om 22:22

Volgens mij kun je ook op de website van Bankgiroloterij.nl/fotoboek een code invullen in combinatie met je postcode. Op deze manier kunnen ze verifiëren dat je echt een cadeaubon hebt ontvangen van de Bankgiroloterij/Albelli en dus vervolgens je kortingscode toe kunnen toesturen. Volgens mij krijgen echt heel veel mensen deze actie en is deze ook heel erg populair.

- Astrid gaf dit antwoord op 13 april 2013 om 09:57
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Jane aan een beter antwoord