Afslankmiddelen die echt werken?

Bestaan er afslankmiddelen die echt werken? Ik heb er nu al een groot aantal geprobeerd, maar het wil niet lukken om echt af te vallen. Ik ben er helemaal klaar mee en wil resultaat zien. Wie kan mij afslankmiddelen aanbevelen die echt werken?

afslankmiddelen afvallen

Sonja Bakker schijnt wel een goed dieet te zijn, qua afvallen dan. Ik heb geen verstand van afvalmiddelen, maar het beste afslankmiddel lijkt me toch gewoon een gezonde levensstijl, genoeg bewegen en niet teveel vet eten. Als je dit een lange tijd kunt volhouden, dan zul je meer bereiken dan wanneer je wilt afvallen met een afslankmiddel. En er in mijn ogen dus niet mee bezig wilt gaan om je levenswijze om te gooien!

- Robbert gaf dit antwoord op 18 maart 2012 om 21:55
Heb jij een beter antwoord op deze vraag?

Registreer je dan nu en help Yendo aan een beter antwoord